Temaresor

Varmt välkomna till våra friskvårdsresor

Rhodos

Träningsresa, Lindos Imperial, Rhodos

24/9 - 1/10 2022

För dig som tycker att träning är kul och givande har vi en träningsresa till Rhodos och Kiotari. Vi erbjuder träning, glädje och gemenskap, i rogivande miljöer. Träningsresan passar alla, vardagsmotionär till elitidrottare. 

Tillsammans med erfarna instruktörer och likasinnade skapas perfekta förutsättningar för en aktiv semester under din träningsresa. Vi erbjuder ett brett utbud av olika träningsformer för att du ska kunna ha en aktiv semester på dina villkor och förutsättningar. Du kan även varva dina träningspass med en solstol vid strandremsan som tillhör hotellet. 

Vem passar resan:
Resan passar alla som gillar gruppträning, både kvinnor och män som önskar bibehålla balansen mellan jobb, träning och familj. En vecka fullspäckad med träningspass och gemenskap.

Boende:
Förtrollande utsikt över Medelhavet. All-inclusive programmet inkluderar flertalet restauranger och barer som serverar välsmakande mat från bl.a. Grekland. Servering av dryck och snacks under dagen, glass till barnen.

Läget är fantastiskt, med endast 10 kilometer till den historiska hamnstaden Lindos, som helt klart är värd ett besök. Här trängs gulliga små butiker och lokala restauranger i snirkliga gränder &ndash och allt toppas med den fantastiska utsikten högt uppifrån sluttningen.

Bokning:

https://www.nazar.se/vaara-resor/gruppresor/startskottets-traeningsresor/

Vad du kan förvänta

På Rhodos kommer vi att erbjuda löpning i fantastisk och naturskön miljö, löpanalyser med videofilmning, terräng och bergslöpning, prova på swimrun, crawlkurs, cykling med landsvägscykling eller MTB, vattengympa, härligt svettiga fyspass, yoga varvat med poolhäng och givande föreläsning samt avkopplande och återhämtande massage samt en båttur till reducerat pris.