Temaresor

Varmt välkomna till våra friskvårdsresor

Rhodos

Träningsresa, Lindos Imperial, Rhodos

24/9 - 1/10 2022

För dig som tycker att träning är kul och givande har vi en träningsresa till Rhodos och Kiotari. Startskottet hälsocamp ger dig träning, glädje, gemenskap, inspiration och personlig service i rogivande miljöer. Ibland kan vardagens krav kännas övermäktiga då vi ska försöka att pussla ihop jobb, familj, träning samt återhämtning. Det är då lätt att livet känns som en hinderbana med alla krav på prestationer. Här får du upptäcka vad din kropp och hjärna behöver för att må bra, drivas av lust och glädje istället för alla måsten och borden.

Vem passar resan:
Resan passar alla, både kvinnor och män som önskar bibehålla balansen mellan jobb, träning och familj

Boende:
Förtrollande utsikt över Medelhavet. All-inclusive programmet inkluderar flertalet restauranger och barer som serverar välsmakande mat från bl.a. Grekland. Servering av dryck och snacks under dagen, glass till barnen.

Läget är fantastiskt, med endast 10 kilometer till den historiska hamnstaden Lindos, som helt klart är värd ett besök. Här trängs gulliga små butiker och lokala restauranger i snirkliga gränder &ndash och allt toppas med den fantastiska utsikten högt uppifrån sluttningen.

Bokning:

https://www.nazar.se/vaara-resor/gruppresor/startskottets-traeningsresor/

Vad du kan förvänta

På Rhodos kommer vi att erbjuda  löpning i fantastisk och naturskön miljö, löpanalyser med videofilmning, terräng och bergslöpning, prova på swimrun, crawlkurs, cykling med landsvägscykling eller MTB, vattengympa, härligt svettiga fyspass, yoga varvat med poolhäng och givande föreläsning samt avkopplande och återhämtande massage samt en båttur till reducerat pris.