Träningsresor

Välkommen till våra friskvårdsaktiviteter

Om resan

MARMARI - MÅ BRA RESA

Vill du uppleva ett genuint Grekland

Startskottet 4health vänder sig till dig som vill lägga fokus på hälsa, friskvård och rörelse i en liten grupp och i en lugn och harmonisk miljö. Max 15 personer  


Resan vänder sig till dig som på ett personligt sätt vill uppleva en genuin, levande och en av turism orörd plats i Grekland, i kombination med unika friskvårdsaktiviteter. Du kommer uppleva nya platser, äta god mat, bo vid nyrenoverat hotell med pool eller lägenhetshotell. Vi planerar även några härliga och minnesvärda utflykter i närområdet.

Resans detaljer
Mindre än 1,5 timme från Athens internationella flygplats hittar man den genuina och levande fiskebyn Marmari. En oupptäckt pärla och orörd av massturism. En liten fiskeby som ligger på Södra Evia vid foten av bergsmassivet Ochi

Här erbjuder vi unika friskvårds- aktiviteter i kombination med personlig service för en liten grupp på max. 15 personer.

Ochibergets orörda, unika natur är som gjord för fantastisk vandring/stavgång, Marmaris och södra Evias fantastiska orörda stränder och kristallklara vatten för simning, yoga och pilates. Snorkla och dyk i de fantastiska havsmiljöerna i öklustret Petaloi utanför Marmari.