Träningsresor

Välkommen till våra friskvårdsaktiviteter

Om resan

MARATHON I ATHEN

Intresseanmälan - Mer information om resan kommer inom kort

Höst 2024 - Löparresa
Varmt välkomna att följa med oss till Marathonens hemland - Athen

Häng med oss till Athen - där vårt gemensamma mål är glädje samt att njuta av resan mot målet


Resans fokus ligger på dig som vill upptäcka en orörd plats och en ny vacker natur, 
samtidigt som du är i förberedelsen inför det stora klassiska Maraton. I resans pris ingår valfri distans, som är 5 km, 10 m eller Marathon 42 km.

Att åka i grupp och bo tillsammans på en unik och genuin plats blir mycket roligare och bara det gör att man som löpare får mer energi till själv loppet. Det fungerar alldeles utmärkt för dig som önskar att resa ensam. Du kommer snabbt att lära känna de andra i gruppen, då fokus ligger på gemenskap. Resan planeras så du har möjlighet till en härlig och annorlunda uppladdning i naturskön miljö vid havet. Här får du allt du kan önska dig inför, under och efter loppet. Ett Grekland du inte trodde fanns.

45 minuters båtresa från startpunkten i Marathon hittar man den genuina och levande fiskebyn Marmari. Marmari en oupptäckt pärla, helt orörd av massturism trots närheten till Aten. Här välkomnar vi er att förbereda ert deltagande i det klassiska Marathonloppet, och slappna av efteråt. Marmari erbjuder perfekt miljö för varierad löp- och fysträning som kombineras med god grekisk och italiensk mat och avkoppling vid ett nyrenoverat poolområde. Så packa löpkläderna och häng med på den ultimata löpupplevelsen och den folkfest som det klassiska Marathon loppet är!

För mer utförlig information på den officiella sidan:  Athens Authentic Marathon

Här finner ni anmälningsformuläret till Athen Marathon

HAV OCH STRÄNDER
Marmari är bokstavligt talat omringat (Evia är en ö) av ett kristallklart hav och många fantastiska stränder. I början av November är havet normalt fortfarande behagligt uppvärmt efter sommaren. Om vädrets makter är på vår sida så kan ni njuta av underbara bad och simturer så glöm inte packa badkläder!