Temaresor

Varmt välkomna till våra friskvårdsresor

Marmari

MARATHON I ATHEN 2022

Intresseanmälan inför 2022

FÖR VEM:

För dig som vill upptäcka en orörd plats samtidigt som du är i förberedelsen inför det stora klassiska Maraton 14 november

Att åka i grupp och bo tillsammans på en unik och genuin plats blir mycket roligare och bara det gör att man som löpare får mer energi till själv loppet. Det fungerar alldeles utmärkt för dig som önskar att resa ensam. Du kommer snabbt att lära känna de andra i gruppen, då fokus ligger på gemenskap. Resan planeras så du har möjlighet till en härlig och annorlunda uppladdning i naturskön miljö vid havet. Här får du allt du kan önska dig inför, under och efter loppet. Ett Grekland du inte trodde fanns.

45 minuters båtresa från startpunkten i Marathon hittar man den genuina och levande fiskebyn Marmari. Marmari en oupptäckt pärla, helt orörd av massturism trots närheten till Aten. Här välkomnar vi er att förbereda ert deltagande i det klassiska Marathonloppet, och slappna av efteråt. Marmari erbjuder perfekt miljö för varierad löp- och fysträning som kombineras med god grekisk och italiensk mat och avkoppling vid ett nyrenoverat poolområde. Så packa löpkläderna och häng med på den ultimata löpupplevelsen och den folkfest som det klassiska Marathon loppet är!

För mer utförlig information på den officiella sidan:  Athens Authentic Marathon

Här finner ni anmälningsformuläret till Athen Marathon

RESAN I KORTHET
Mitt namn är Emma Igelström. Jag är fd elitsimmare med bla 5 VM-guld på meritlistan. Jag hittade löpningen när min dotter föddes 2007. Det som lockade var enkelheten men också att få vara ute i luften och tanka energi. Jag är ingen elitlöpare utan drivs av glädjen till fysisk aktivitet. Jag har kört många lopp i triathlon och löpning sedan dess. Med ett enda mål, att utmana mig själv och ha roligt längs vägen.

Att springa och framförallt springa långt har inte varit en självklarhet för mig. Men springa, det kan alla. Hur coolt vore det inte springa Athen Marathon? I marathonens hemland.

Häng med mig på de 42 kilometrarna där mitt mål är glädje och att njuta av resan mot målet. Kanske någon av er har som mål att genomföra en mara? En annan att springa på en viss tid? Oavsett ditt mål hänger jag på. Peppar och ser till att vi gör det med glädje hela vägen. Det är ändå det viktigaste med fysisk aktivitet vilken nivå vi än tränar på.

HAV OCH STRÄNDER
Marmari är bokstavligt talat omringat (Evia är en ö) av ett kristallklart hav och många fantastiska stränder. I början av November är havet normalt fortfarande behagligt uppvärmt efter sommaren. Om vädrets makter är på vår sida så kan ni njuta av underbara bad och simturer så glöm inte packa badkläder!