Temaresor

Varmt välkomna till våra friskvårdsresor

Marmari

Hälsovecka Marmari, Evia

7 - 14/5 2022

Från tanke till handling
Fokus på vår hälsovecka är att erbjuda aktiviteter i form av träning och upplevelser  samtidigt som du får möjlighet att koncentrera dig på din hälsa i en fantastisk miljö.

Vi kommer att fokusera på den fysiska och psykiska hälsan för ett hållbart välmående. Öka medvetenheten om den egna hälsan och välbefinnandet samt egna förmågan till förändring.

Ni får verktyg och strategier för att lägga grunden till en hållbar hälsa och balans i vardagen genom fysisk aktivitet i form av yoga, avslappning, mindfullness, stavgång/promenad och föreläsningar. Tillsammans med andra likasinnade får du uppleva friskvård, träning, glädje och gemenskap och samtidigt bli inspirerad av våra härliga instruktörer. I personalen finns följande yrkeskategorier: leg. sjuksköterska, leg. psykoterapeut, gruppträningsinstruktörer och yogainstruktör.

Vi startar dagen med morgonyoga i soluppgången alternativt morgonjogg eller stavgång/promenad. På kvällarna och innan den gemensamma middagen håller våra instruktörer inspirerande föreläsningar som inspirerar till hur man går tillväga för att få en bestående och hälsofrämjande livsstil. Sista kvällen avslutar vi med en gemensam tre rätters middag vid hotellets restaurang, där vi samtidigt summerar veckan.

Vem passar resan:
Resan passar alla oerfaren som erfaren, både kvinnor och män som på ett eller annat vis önskar komma igång med olika aktiviteter  och som gynnar hälsan på sikt samt behöver insikt i hur god livsstil påverkar en hållbar hälsa.

Om du behöver avstå från arbete på grund av medicinsk behandling eller rehabilitering kan du få förebyggande sjukpenning. Behandlingen eller rehabiliteringen ska syfta till att förebygga eller förkorta sjukdom. Kontakta gärna din läkare eller Försäkringskassan.