Temaresor

Varmt välkomna till våra friskvårdsresor

Marmari

Upptäck Swimrun Marmari

Intresseanmälan inför 2022

Gemensamt för våra resor är träning, glädje och gemenskap samt uppleva nya äventyr i genuin miljö. 

En fantastisk resa väntar er där vi kombinerar sol och bad med varierad löpträning och simning. Det blir härliga pass längs havet, slingrande kustvägar och fantastiska berg med sagolik utsikt, löpteknik, styrka, simning och yoga.

Du kommer under veckan att få prova på olika swimrunbanor med våra duktiga coacher i bästa tänkbara miljö. 

Swimrun är kul därför du lär känna dig själv och din kamrat. Du får alltid uppleva fantastiska miljöer på ett annorlunda sätt. Du simmar i löparskor utan att använda benen och därefter löpning, Swimrun är en idrott i flera steg som involverar deltagare som springer och simmar över en bana eller loopbana

Vi kommer att springa på några av dom mest fantastiska platserna på ön. Längs den vackra kusten och till Likorema, huvudattraktionen där vi passar på att ta ett dopp i det härligt och klara vattnet, en hisnande känsla. Gemensamt för alla löprundor är att många av vägarna är helt bilfria vilket innebär att du äger platsen du springer på. Traillöpningen kommer du också få uppleva med svindlande utsikt över Petallioi bukten. Den klassiska rundan till Paradisi där löpningen varierar mellan grus och asfalt och cirka 20 km även där i kuperad terräng. 

Ta chansen att prova på swimrun med oss i Marmari och låt dig inspireras i en hisnande miljö.