Träningsresor

Välkommen till våra friskvårdsaktiviteter

Tema Vardagsstark & Inre Balans

RHODOS - TRÄNINGS & YOGARESA - FULLBOKAD

25 april - 2 maj 2024 Researrangör: Nazar

GRATIS BAGAGE

Vi är tillbaka med en tränings- och yoga resa ingen vill missa! Vi kommer att fylla en hel vecka med nyheter, härlig energi, träning, yoga, inspirerande workshops, god mat och tillsammans skapar vi en upplevelse utöver det vanliga. 

Åk ensam, åk med familj, vänner eller kollegor - hur som helst, missa inte denna otroligt uppskattade resa!

 

VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG

En riktig feel-good vecka som är fylld till bredden med allt som får dig att må bra. Energi, motivation, rörelseglädje och återhämtning. Du kommer träna, yoga, utmanas & inspireras från morgon till kväll. Självklart kommer det att finnas tid för att njuta av sol, bad och god mat i trevligt sällskap!

Vårt mål är att du kommer hem både friskare, starkare och gladare med en stor verktygslåda för en hållbar hälsa.
 

TEMA VARDAGSTARK & INRE BALANS
Vi lever i en vardag där vi rör oss allt mindre, det är svårt att hitta balansen mellan aktivitet, återhämtning och utveckling. I kombination med stressen som förföljer oss dagligen, här blir det blir påtagligt att den inre balansen och rätt prioriteringar blir lidande. Hur ska man hitta balansen och undvika onödig stelhet, smärta, och mindre energi som följd? Hur ska vi på bästa sätt orka med vardagens alla krav? Det är exakt det vi kommer att fokusera på!

Stämmer något av detta in på dig?

Vi kommer hjälpa dig att lägga fokus på din egna hälsa, långt ifrån vardagen i en gynnsam miljö. Vi vill ge dig din energi tillbaka där känslan av en stark kropp och en inre balans fyller din kropp med massor av må bra känslor. Vi gör dig redo för vardagens alla utmaningar både fysiskt och mentalt oavsett vart i livet du befinner dig - och oavsett tidigare aktivitetsnivå. 

VECKAN

Det kommer bli en härlig blandning av pass att delta i på denna resa - vi kommer att erbjuda dig ett varierat och stort utbud av olika aktiviteter och träningspass. Du kommer bland annat få prova på pass som HIIT, dans, olika yoga former, svettiga cirkelfys pass, funktionell träning, cykling och mycket mer. Alla har de en sak gemensamt, och det är träningsglädje. Givetvis väljer du själv vilka pass du är sugen på för dagen.

Tack vare våra utbildade och erfarna ledare kan alla pass anpassas utifrån varje enskild person. Så oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren är du välkommen att resa med oss. Utöver träning & yoga kommer det att hållas lärorika och inspirerande workshops som ger dig massor av smarta verktyg och råd som du kan ta med dig hem för att skapa hälsa och förbättra vanor och livsstil.

NYHET! Under veckan ges du även möjligeheten att få avnjuta en lugnande & avslappnande massage för extra återhämtning och stressreducering av våran alldeles egna massör.
 

VEM KAN DELTA?
Träningen passar såväl nybörjare som vana mortionärer. Vi vet att alla kan och bör utvecklas oavsett vilken nivå vi befinner oss på. Tack vare våra utbildade och erfarna ledare kan alla pass anpassas utifrån varje enskild person. Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya härliga vänner och fyll på med härlig inspiration. Det går självklart jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner.


DET HÄR INGÅR

  • Direktflyg t/r från Stockholm och Köpenhamn
  • Bagage t/r som Nazar bjuder på vid bokning fram till 31/12
  • Transfer till och från hotellet
  • 1 veckas boende på Lindos Imperial
  • Boende i del i dubbelrum
  • All Inclusive 
  • Samtliga träningspass med Startskottet
  • Inspirerande workshops
  • Nazars reseledarservice
  • Goodiebag till ett värde av 900kr

Extra tillval på plats till förmånligt pris:
- Massage av våran egna massör
- Personligt anpassat träningsprogram som du har med dig hem från resan
- Personlig löpanalys/coachning


 

MÖT VÅRA LEDARE 

RESER DU ENSAM?
Reser du ensam men önskar du dela rum med någon? Vi hjälper dig hitta ditt resesällskap. Skicka ett mail till [email protected] så hittar vi en resekompis till dig och kanske till å med en ny vän för livet.


SPARA TUSENLAPPAR PÅ DIN RESA REDAN IDAG
Använd ditt friskvårdsbidrag för att spara pengar på din bokning. När du bokar din resa kan du få motsvarande friskvårdbidrag i rabatt på din bokning.
Exempel: 3000kr i friskvårdsbidrag = få upp till 3000kr rabatt (vid fullpris) på din resa.

* kolla med din friskvårdsleverantör. Villkoren kan skilja sig mellan olika leverantörer/arbetsgivare.

 


 

BOENDE

Lindos Imperial - Förtrollande utsikt över Medelhavet. All-inclusive programmet inkluderar flertalet restauranger och barer som serverar välsmakande mat från bl.a. Grekland. Servering av dryck och snacks under dagen, glass till barnen. Hotellet erbjuder gratis solstolar på stranden med en delikat beachbar.

BOKA