Kontakta oss: +46 72 224 00 41 info@startskottethc.se
Följ oss:

Vill du veta mer om grekisk mat och det grekiska köket?

Under matveckan i juli 2021 kommer du att få lära dig grekisk matlagning och maträtter du bör prova på. https://startskottethc.se/tour/grekisk-matvecka-med-vinprovning/

Grekiska köket är ett typiskt medelhavskök. I modern grekisk matlagning används mycket olivolja, grönsaker, baljväxter, kryddor, bröd, vin, fisk och olika sorters kött. Typiska ingredienser i det grekiska köket är fläskkött, oliver, fetaost, aubergine, zuccini och yoghurt. Desserterna domineras ofta av nötter och honung. I Grekland finns oftast inga halvfabrikat utan matlagning sker från grunden och gärna med egenodlade grönsaker.

Leave a Reply

OM BLOGGEN

Välkommen till Startskottet’s Hälsocamp egen blogg! Här delar vi med oss tipsen som gör träningen lite roligare för att hjälpa dig komma igång, utvecklas och nå resultat med din träning.

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AccepteraPrivacy Settings

GDPR