Temaresor

Varmt välkomna till våra friskvårdsresor

Marmari

Prova på Triathlon Marmari

Intresseanmälan inför 2022

Gemensamt för våra resor är friskvård, träning, glädje och gemenskap samt uppleva nya äventyr i genuin miljö.

Ta chansen att prova på en utmaning som garanterat ger mersmak

Vi kommer att hålla till på de mest fantastiska platserna på ön, längs den vackra kusten. Vi erbjuder skräddarsydd triathlonresa för dig som vill simma, cykla och löpa. Med vår erfarne instruktör får du den träning du behöver. Vår triathlonresa passar såväl nybörjaren som den erfarne atleten och träningen sker på flera nivåer. 

Marmari bjuder på bra träningsrutter, skönare klimat, en behagligare vattentemperatur och ett unikt boende att vila ut i, helt enkelt ultimata förutsättningar för din triathlonträning

Boende Marmari Bay
Ett fint hotell med underbar utsikt över Marmari bukten. Hotellet med personal bjuder på en varm och gästvänlig miljö för både utländska och grekiska gäster. Hotellet är inte enbart för soldyrkare utan även en oas för de som önskar en lugn och behaglig ledighet. Här finner du ro och en perfekt plats för återhämtning där du kan simma i poolen, inta en middag på uterestaurangen, en drink i baren eller helt enkelt bara njuta solnedgången från balkongen.

Vad kan du förvänta dig av veckan
En fantastisk resa väntar er där vi kombinerar sol och bad med aktiviteter som får dig att må bra. Resan är perfekt för dig som både vill ha semester men samtidigt träna teknik och uthållighet, oavsett om du tränar för en triathlon-tävling eller vill ha en resa fylld med mångsidig träning. Hotellet har en 25 meters simbassäng där simträningen kommer att vara på morgonen.