Temaresor

Varmt välkomna till våra friskvårdsresor

Rhodos

Träningresa - med fokus på träningsglädje, variation och hållbarhet

13/5 - 20/5 2023

Önskar du komma igång med träningen? Vill du hitta motivationen till en hälsosammare livsstil? 

Vi erbjuder en helhet. Vi serverar dig ett schema som innehåller både varierad rörelseglädje där du får anpassa träningen utifrån dig samt workshops där du får verktyg för en hållbar hälsa även på hemmaplan.Vad du kan förvänta
På Rhodos kommer vi att erbjuda löpning i fantastisk och naturskön miljö, löpanalyser med videofilmning, terräng och bergslöpning, cykling med landsvägscykling eller MTB, vattengympa, härligt svettiga fyspass, simning, yoga varvat med poolhäng och givande workshops inom friskvård och hälsa.

Vem passar resan
Det är en resa som passar alla som på ett eller annat vis önskar komma igång med träning men även för den mer erfarne. Det blir en aktiv vecka med inspirerande träningspass  och workshops i en härlig miljö, direkt vid Egeiska havet. Här får du allt du kan önska dig i en fantastisk och naturskön miljö som gjord för en perfekt träningsvecka. Kan inte bli bättre.

Hotellet
Läget är fantastiskt. Lindos Imperial ligger på stranden Kiotari och erbjuder rum med utsikt över Egeiska havet eller poolerna och trädgården. Här finns gourmetrestauranger, tennisbanor och ett spa. Endast 10 kilometer till den historiska hamnstaden Lindos, som helt klart är värd ett besök. Här trängs gulliga små butiker och lokala restauranger i snirkliga gränder &ndash och allt toppas med den fantastiska utsikten högt uppifrån sluttningen.

Boka sker via länken: 

https://www.cognitoforms.com/NazarNordicAB/tr%C3%A4ningsresase