Vi har ett helhetstänk med fokus på hela människan och alla dess psykiska och fysiska påverkansfaktorer för en välbalanserad hälsa. Vi vill att du lämnar hälsocampen extra motiverad och inspirerad att börja din nya livsstil.


Ingela Stigenberg

 

Leg. Sjuksköterska, Leg. Företagssköterska, certifierad löpcoach (grupp och individnivå), gruppträningsinstruktör, företagsträning, hälsoinspiratör, motiverande samtal (MI).

Är sjuksköterska/hjärtsjuksköterska med en specialist och vidareutbildning inom företagshälsovård med inriktning friskvård, förebyggande och hälsofrämjande arbete samt rehabilitering och psykosocialarbetsmiljö.

Arrangemang

  • Projektledare Startskottet – Hälsocamp
  • Marknadsför Gävle Triathlon
  • Tävlingsledare Gävle Triathlon 2016
  • Tävlingsansvarig Gävle Triathlon Stora Vall
  • Ordförande Gävle Triathlonklubb 2012-2016
  • Tävlingsledare Skogsmarathon, Gävle
  • Projektledare ”Motionsidrott för vuxna över 20 år” med bidrag från Gästriklands Idrottsförbund och SISU
  • Löpcoach för Runacademy sedan våren 2015 – 2018

”Vi är många som bär på en ryggsäck som både är full och som behöver stuvas om. Ibland behöver man tips och råd för att komma dit man vill och önskar. Våga ta ett beslut som kanske får konsekvenser både för en själv men även för de som står oss nära. Att ta det beslutet kan innebära att uppnå ett mål, förverkliga sig själv och på det sättet få ett bättre välbefinnande, en trygghet och en starkare självkänsla”

Peter Nordlöw
Peter Nordlöw

Terapeut i förändringsprocesser.

Peter har arbetat med förändringsprocesser i över 20 år. Han har främst arbetat med beroendefrågor och hjälpt människor bryta destruktiva livsvanor.

– Mitt intresse för personlig utveckling har tagit mig till många delar av världen för att hämta inspiration och erfarenheter.

– Jag ser att vi sitter på så mycket kapacitet bara vi blir medveten om vad som ger oss kraft och vad som berövar oss på den. Dilemmat är att vi ofta är ganska omedvetna om båda dessa aspekter inom oss. Min strävan är att inspirera dig och skapa medvetenhet om din kapacitet och hur du kan komma förbi det som bromsar dig från att utvecklas”.

Suzanne Falkerhorn
Suzanne Falkerhorn

Psykoterapeut i KBT, Leg. Sjuksköterska. 

Suzanne har flerårig erfarenhet av att jobba med människors svårigheter och möjligheter individuellt och i grupp. Har även tidigare jobbat som leg. Sjuksköterska med erfarenheter från hjärt- och cancervård. Bredden i yrkeslivet bidrar till ett helhetstänk med fokus på hela människan och alla dess psykiska och fysiska påverkansfaktorer för en välbalanserad hälsa.

”De allra flesta människor har en outnyttjad potential på grund av hindrande tankar, känslor och beteenden. Som psykoterapeut har jag förmånen att hjälpa människor att hitta och lösa upp eller lätta på dessa hinder för att komma vidare i livet. Att få vara med när människor går från tanke till handling och livet vänder är något jag verkligen brinner för. ”

Malin Broström

Löpare, löpcoach (grupp, individnivå), swimrunlöpare.

Malin Broström upptäckte som 36-åring glädjen i löpning.
Efter några år som framgångsrik terränglöpare och löpcoach för individer provade hon swimrun.
I sin föreläsning på Rhodos och Startskottet – hälsocamp ger hon dig handfasta tips och råd hur du når dina mål baserat på egna erfarenheter. Malin erbjuder även pass med löpteknik och ”prova på swimrun” under hälsocampen.

Helena Remback

Sjukgymnast/fysioterapeut. 

Med 30 år i yrket som sjukgymnast finns det fortfarande så mycket spännande att lära och det är roligt att få dela med sig av den kunskapen”.
Träning för att stärka de svaga länkarna i kroppen är en röd tråd genom dessa år.

Mirja Blomqvist Yoga Coach
Mirja Blomqvist

Global yoga river guide, embodied flow, yin yoga, gravid-/mamma och baby-yoga samt barnyoga. Mirja är Global Yoga river guide, men även utbildad i Embodied flow, yinyoga, gravid-/mamma o baby-yoga samt barnyoga. Mirja jobbar heltid som yogalärare och hon brinner för att människor ska lära känna sina kroppar och hitta sitt inre ljus.

Yogapasset blir ett mjukt flöde som avslutas med några yinpositioner, för ett lugnt avslut.”

Helena Johansson

Gruppträningsinstruktör – Spinning, core, styrka, tafatta. Glad och entusiastisk gruppinstruktör som älskar att förmedla glädje till varje pass.

Sara Horn

 

 

 

Sara Horn simmare i botten och numera simtränare för barn. Sara brinner för enkel, rolig och effektiv träning. Hon är utbildad gruppträningsinstruktör i bland annat aerobic, step, afro, olika former av cirkelträning och poweryoga – en fysisk yoga form som stärker kroppen samtidigt som du får chans att förlänga och slappna av i dina muskler och leder.

Simon Säborg

Dansare
Kommer från Örebro. Simons stora intresse är dans och fysisk aktivitet. Han har dansat i hela hans liv och jobbar idag som danslärare för såväl nybörjare som tävlingsdansare på elitnivå. I hans egna tävlingskarriär nådde han resultat i form av VM- och SM-guld i discodans, samt att Simon tävlat i pardans på hög nivå. För han är rörelse till musik starkt kopplat till glädje, vilket också är fokus på hans danslektioner.

Marie Hasselgren

Friskvårdspedagog – Gruppträningsinstruktör bl.a. E-Fit, tafatta, muskelpass, core och rörlighet. Marie har jobbat med träning och hälsa i 23 år. Hon älskar att träna och röra på sig, letar hela tiden nya utmaningar.
Hennes motto med träning är att det ska vara kul.

 

Eva Andersson

Leg. grundskollärare med spec. inom specialpedagogik, gruppträningsinstruktör samt lärare i Poweryoga, Yinyoga och Mindfulness. Då praktiken är en stor del av hennes liv, har hon även en stark önskan om att få sprida och dela med sig till andra. För Eva är yogan ett komplement till annan träning och ett bra verktyg hon använder för att stärka mina egna inre resurser.