Vi har ett helhetstänk med fokus på hela människan och alla dess psykiska och fysiska påverkansfaktorer för en välbalanserad hälsa. Vi vill att du lämnar hälsocampen extra motiverad och inspirerad att börja din nya livsstil.


Ingela Stigenberg

Leg. Sjuksköterska, Leg. Företagssköterska, certifierad löpcoach (grupp och individnivå), gruppträningsinstruktör, företagsträning, hälsoinspiratör, motiverande samtal (MI).

”Vi är många som bär på en ryggsäck som både är full och som behöver stuvas om. Ibland behöver man tips och råd för att komma dit man vill och önskar. Våga ta ett beslut som kanske får konsekvenser både för en själv men även för de som står oss nära. Att ta det beslutet kan innebära att uppnå ett mål, förverkliga sig själv och på det sättet få ett bättre välbefinnande, en trygghet och en starkare självkänsla”


Suzanne Falkerhorn
Suzanne Falkerhorn

Psykoterapeut i KBT, Leg. Sjuksköterska.

”De allra flesta människor har en outnyttjad potential på grund av hindrande tankar, känslor och beteenden. Som psykoterapeut har jag förmånen att hjälpa människor att hitta och lösa upp eller lätta på dessa hinder för att komma vidare i livet. Att få vara med när människor går från tanke till handling och livet vänder är något jag verkligen brinner för”.

 


Robin Niller

Cykelentusiast som brinner för idrott, kost och hälsa. Ledare för Stockholm CK och driver Spiuk i Sverige, ett spanskt cykelmärke. Har tävlat på landsvägscykling med Norrtälje CK, Vallentuna CK och Cykloteket Racing Team.

”Tycker det ska bli kul att få chansen som ledare på Startskottet HC för nybörjare. Känns inspirerande att fånga upp en ny målgrupp och dela med mig av mina kunskaper”.


Peter Nordlöw

Peter Nordlöw

Mitt intresse för personlig utveckling har tagit mig till många delar av världen för att hämta inspiration och erfarenheter.

”Jag ser att vi sitter på så mycket kapacitet bara vi blir medveten om vad som ger oss kraft och vad som berövar oss på den. Dilemmat är att vi ofta är ganska omedvetna om båda dessa aspekter inom oss. Min strävan är att inspirera dig och skapa medvetenhet om din kapacitet och hur du kan komma förbi det som bromsar dig från att utvecklas”.


Malin Broström

Löpare, löpcoach (grupp, individnivå), swimrunlöpare.

Malin Broström upptäckte som 36-åring glädjen i löpning.
Efter några år som framgångsrik terränglöpare och löpcoach för individer provade hon swimrun.


Helena Remback

Sjukgymnast/fysioterapeut.

”Med 30 år i yrket som sjukgymnast finns det fortfarande så mycket spännande att lära och det är roligt att få dela med sig av den kunskapen”.
Träning för att stärka de svaga länkarna i kroppen är en röd tråd genom dessa år.


Helena Johansson

 

 

 

 


Simon Säborg

Dansare och danslärare.I hans egna tävlingskarriär nådde han resultat i form av VM- och SM-guld i discodans, samt att Simon tävlat i pardans på hög nivå.

Sara Horn

 

Marie Hasselgren
Eva Andersson