Nästa års resor på Rhodos

posted in: Artiklar, Startskottet | 0

Härmed kan vi presentera kommande resor 2020. Arrangör väl bekant sedan många år på Rhodos

  • 25/4 Cykelresa för nybörjare och erfarna : Cykelresa för alla sinnen NYHET! (Bokning öppen)
  • 2/5 Hälsovecka med Fokus och Balans – din livsinvestering: Från tanke till handling (Bokning öppen)
  • 26/9 Hälsocamp: Prova på och kom i gång (Inom kort öppnar bokningen)
  • 3/10 Träningsresa Jobb – familj – träning och återhämtning: En kropp och knopp i balans NYHET (inom kort öppnar bokningen)
  • 10/10 Seniorresa NYHET! (Inom kort öppnar bokningen)

Cykelresa för nybörjare och erfarna vid Kresten Royal, Kalithea 25/4

Vi erbjuder många aktiviteter men cykling är i fokus. Cykling är en skonsam, enkel och effektiv motionsform. Det är magiskt att cykla på Rhodos och turerna med instruktörer varierar i nivå, tempo och distans samt sker i en fantastisk och naturskön miljö. Vi kombinerar cykling med härliga styrkepass, yoga, mediayoga för cyklister och massage. Allt för att din resa ska bli så bra som möjligt och att du kommer hem med ny energi och drivas av lust och glädje. Du kan välja att cykla MTB eller landsvägscykel med erfarna instruktörer. http://startskottethc.se/event/cykelresa-rhodos-25-april-2-maj/

Cykelresa på Rhodos i april.

Fokus och Balans vid Kresten Royal, Kalithea 2/5

Vi kommer att fokusera på den fysiska och psykiska hälsan för ett hållbart välmående. Ni får verktyg och strategier för att lägga grunden till en hållbar hälsa och balans i vardagen genom fysisk aktivitet, yoga och återhämtning, samtal och föreläsningar. http://startskottethc.se/event/halsovecka-pa-rhodos/

Fokus och balans på Rhodos i maj.

Hälsocamp vid Kresten Royal, Kalithea 26/9

Hälsocampen är en resa med mycket träning och upplevelser för alla smaker. Veckan fylls med motiverande föreläsningar inom hälsa och välmående samt många inspirerande pass i en härlig miljö direkt vid Medelhavet. Möjligheter att prova på många olika aktiviteter och träningspass med våra duktiga instruktörer, som inspirerar och peppar dig till det yttersta samt skapar både träningsglädje och energi. Vi ser till helheten med delarna träning, glädje och gemenskap, rörelse, sömn och återhämtning. Hälsa är att må bra med eller utan sjukdom. Hälsocampen vill ge dig inspiration och motivation att påbörja din nya hållbara livsstil.

Från tanke till handling

Träningsresa vid Lindos Imperial, Rhodos 3/10

För dig som tycker att träning är kul och givande har vi nu en resa som fokuserar både på kropp och knopp i balans. Vi erbjuder ett smörgåsbord av aktiviteter och föreläsningar som inspirerar till hur man går tillväga för att få en bestående och hälsofrämjande livsstil. Att investera i den egna hälsan ger en bättre balans i livet. Det leder även till ökad trygghet och trivsel på jobbet samt minskad ohälsa. Investering i det egna hälsofrämjande arbete genererar friskare och mer välmående individ.

Träningsresa

Seniorresa vid Kresten Royal, Kalithea 10/10

En resa för dig som snart går i pension men även för dig som redan är. Pensionen kan vara ett nytt steg i livet. Roligt, befriande men även ångestfyllt och oroväckande. Många ser en möjlighet till att få göra det man hittills inte hunnit med under sitt långa yrkesliv med familj. Här får du möjlighet att landa genom att få verktyg och strategier hur du på bästa sätt kan fokusera på dig själv och få hjälp, tips och råd från våra terapeuter och gruppträningsinstruktörer vad du själv kan göra som pensionär för att bibehålla en god hälsa under ditt liv som pensionär.