Gruppträning på Rhodos

posted in: Blogg, Startskottet | 0
Mitt intresse för fysiskaktivitet började i tidig ålder. Som 5 åring började jag med gymnastik och med en femårings tålamod blev kullerbyttor fram å baklänges snabbt långtråkigt och intresset varade knappt en termin. Sen testades och avverkades grenar som simning, simhopp och ridsport mm. innan jag tillslut fastnade för fotbollen och Stensätra IF.
Fotbollen lades på hyllan strax efter 20-års ålder till fördel för studier till Hälsopedagog.
Intresset för egenträning och gruppträning tog fart. Först som deltagare sen ett för mig naturligt steg över till instruktörsrollen.
I min roll som insruktör får jag möjlighet att inspirera och motivera till en aktivare, hälsosammare fritid. Att förmedla glädje till träningen i mina pass är viktigt för mig. Finns glädjen kommer även lusten och motivationen att vilja fortsätta vara aktiv.
Känslan av att tillsammans med mina deltagare få peppa, kämpa, svettas, skratta – gör att må bra hormoner å endorfiner fullkomligt sprutar ur öronen på en. Vilket i sin tur ökar vår ork och energi i vardagen.
Det ska vara kul att träna!!
Med spänning ser jag fram emot att få träffa er alla under denna vecka där vi tillsammans trycker på starknappen. Startknappen för en vecka full av inspiration, glädje och härliga upplevelser.
Det kommer bli hur kul som helst!
Vi ses snart på Rhodos.
Helena