Fokus & Balans i april på Rhodos

posted in: Blogg, Startskottet | 0

Välkommen med på en, som jag hoppas, härlig resa! Kanske blir det en i raden av resor du gjort eller kommer att göra eller så blir det DEN resan som startar något helt nytt!
Jag är en av dina guider och hoppas på att guida dig på en del av din inre upptäcktsresa.

Har du funderingar på hur mycket som krävs för att räknas som fysiskt aktiv person eller undrar vad som händer i kroppen?
Är du sugen att testa på yoga men låtit bli eftersom du inte kan sitta vettigt eller inte alls på golvet?

Tycker du inte att det räcker med din vanliga träning/motion för att känna hälsa? Förresten, vad är hälsa?

På din resa till Rhodos kommer jag att prata med dig om frågorna ovan. Jag utgår ifrån min erfarenhet och kunskaper som sjukgymnast/fysioterapeut och ur ett grundläggande perspektiv i ämnena. Jag pratar om hållning, andningsapparaten, träningseffekter, -upplägg m.m. Vi kommer att prova yoga utifrån att du kanske är ovan, kanske inte är så mjuk i kroppen som du tror du behöver vara. Min yogaklass använder andningsteknik, mantra, kroppspositioner och rörelser samt meditation för att jobba med dig som en helhet. En ”body and mind”- träning som hjälper dig nå fokus och balans mentalt och kroppsligt på sikt. Och som sagt, man kan sitta på en stol.
Du kommer också att se mig på promenaderna och i gymmet vid olika tillfällen.

Väl mött! Helena Remback